Pui de usturoi cu cartofi
Puiul de usturoi cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 859 calorii, 37g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cimbru dash, cartofi, sferturi de picior de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cartofi de pui și usturoi, Pui de usturoi și cartofi, și Pui de usturoi cu cartofi herbați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați o fâșie subțire de coajă în jurul centrului fiecărui cartof; deoparte.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați sferturile picioarelor la articulații, dacă doriți. Într-o tigaie mare, pui maro în ulei pe ambele părți.
Adăugați cartofii, bulionul, usturoiul, rozmarinul și cimbrul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți timp de 40-45 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 180 de kilograme.