Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și orezul cu ardei și ceapă. Această rețetă servește 4. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 958 calorii, 49G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei jalape, ulei de măsline, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Tigaie picantă Ziti cu ardei și ceapă, Skillet cârnați italieni, ardei și ceapă, și Skillet - ouă pocate cu ardei fiert și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează puiul peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine, 7 până la 9 minute, răsturnați și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți puiul și așezați-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se toarnă grăsimea până rămâne 1 lingură. În aceeași tigaie, adăugați ardeii, ceapa și jalapeno cu un vârf de sare. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Adăugați oregano și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde, apoi adăugați orezul, fasolea, porumbul și apa sau bulionul. Puneți puiul înapoi deasupra și aduceți lichidul la fierbere și apoi coborâți focul pentru a menține un foc mic. Acoperiți și gătiți până când orezul și puiul sunt terminate de gătit, 15 până la 20 de minute. Se acoperă cu brânza și coriandrul și se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Un Praf De Sare Dupa Gust.
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Ambalați Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)