Pui de tigaie cu rubarbă și ceapă

Pui de tigaie cu rubarbă și ceapă
Puiul de tigaie cu rubarbă și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.1 pe portie. O porție conține 444 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tigaie de pui și orez cu ardei și ceapă, Plăcintă Cu Tigaie Cu Rubarbă De Căpșuni, și Somonul ars de DiSpirito cu ceapă și rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, condimentul creol și sarea într-un castron puțin adânc. Dragați puiul în amestecul de făină, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă rubarba și ceapa în tigaie și se sotează până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați vinul, pătrunjelul, cimbrul și usturoiul, răzuind pentru a îndepărta bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand lichidul este usor redus, aproximativ 5 minute, amestecand des. Întoarceți puiul în tigaie și gătiți până se încălzește, timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se servește peste orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
8
Garnisiți cu frunze proaspete de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista