Pui De Tei Thailandez Cu Bok Choy
Reteta Thai pui de var cu Bok Choy este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați var, cățel de usturoi, frunze de coriandru ferm și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Tofu Thailandez Cu Bok Choy.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.