Pui De Tarhon Vermut
Vermouth tarhon pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 230 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți vermut, jumătăți de piept de pui, piper de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Homari cu sos de vermut de tarhon, Pui Cu Vermut, și Vermut De Pui.
Instrucțiuni
Presărați generos jumătățile de piept de pui cu piper de lămâie.
Puneți puiul, vermutul, 3 linguri de ulei de măsline și tarhonul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se pune la frigider pentru a se marina cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Piept de pui brun pe ambele părți în uleiul fierbinte.
Se toarnă 1/2 cană de marinată în tigaie, se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute sau până când puiul nu mai este roz.