Pui De Susan Prăjit Bok Choy
Se amestecă-Fried Susan baby Bok Choy ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 76 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ulei de susan, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Baby bok Choy prăjit cu coajă de lămâie și Susan, Zippy Se Amestecă-Fried Baby Bok Choy, și Baby bok Choy prăjit cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați fundul aspru de la baby bok choy. Separați frunzele, clătiți și uscați.
Într-un castron mic, combinați sosul de soia, vinul de orez șizahăr. Pune deoparte.
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare până când o perlă de apă sfârâie și se evaporă la contact.
Adăugați uleiul de arahide și rotiți pentru a acoperi fundul și părțile laterale.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și amestecați până se aromează, 20 până la 30 de secunde.
Adăugați bok choy și amestecați-l timp de aproximativ 2 minute, până când este crocant.
Adăugați amestecul de sos de soia și gătiți încă 30 de secunde. Opriți focul și stropiți cu ulei de susan.
Se transferă pe o farfurie de servire și se servește fierbinte.
Retipărită cu permisiunea cărții de bucate chinezești de luat masa de Diana Kuan, 2012 Ballantine Books
Diana Kuan, este scriitoare de alimente și instructor de gătit care a predat gătitul chinezesc la Beijing și New York. Scrierile ei despre mâncare și călătorii au apărut în Boston Globe, Gourmet, Food & Wine și Time Out New York, printre alte publicații. Ea a apărut pe CBS Early Show și alte mass-media difuzate. Ea este autorul blogului www.appetiteforchina.com, care are peste 6,5 milioane de vizualizări de pagină și predă gătitul chinezesc la Whole Foods și Institutul pentru Educație Culinară (ICE) din New York, unde locuiește în prezent.