Pui De Susan-Portocaliu
Puiul de susan-portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 620 calorii. 213 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, portocală de buric, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Pui De Susan-Portocaliu, Pui Portocaliu De Susan, și Pui De Susan-Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați semințele de susan. Prăjiți semințele de susan până când sunt parfumate și ușor rumenite. Nu întoarceți spatele semințelor în timp ce gătiți, acestea pot arde ușor și rapid. Amestecați des pentru a nu le arde. Este posibil să le auziți pop, iar unele dintre ele pot sări din tigaie în timp ce gătesc. Când este ușor rumenit, scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte.2
Se amestecă untul topit cu pesmetul.
Încălziți o tigaie mare pe o înălțime medie, adăugați firimiturile de pâine, amestecați des până când firimiturile de pâine se rumenesc.
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească. 3
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o tigaie cu folie. Puneți un suport plat de copt pe tigaia căptușită.4 Folosiți un pounder de carne pentru a bate ușor pieptul de pui între două bucăți de hârtie de ceară pentru a uniformiza grosimea sânilor.5 folosiți o răzătoare de microplan pentru a rade coaja din portocală.
Așezați coaja într-un castron mare.
Tăiați 4 felii rotunde subțiri din Centrul portocalei pentru a le folosi cu această rețetă. Păstrați restul de portocală pentru gustare.6
Se adaugă în vasul mare cu coaja, marmelada, sosul de soia, uleiul de susan, uleiul de arahide, fulgii de ardei roșu și sarea.
Adăugați puiul în sos, acoperind fiecare bucată. În acest moment puteți face înainte cu 24 de ore și lăsați puiul să se marineze sau puteți continua cu rețeta. 7 într-un vas mare, puțin adânc, amestecați semințele de susan prăjite și firimiturile de pâine. Lucrând cu puiul câte o bucată, dragați puiul în acoperire, apăsând pe firimituri pentru a vă asigura că aderă bine.
Transferați pe suportul de pe tigaia căptușită. Înmuiați feliile de portocală în amestecul de marmeladă rămas și așezați-le pe raft.8 gatiti la 400 F până când puiul are o temperatură internă de 160 F, aproximativ 20 de minute.
Se servește imediat, acoperit cu feliile de portocală.