Pui De Susan-Portocaliu

Pui De Susan-Portocaliu
Puiul de susan-portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 620 calorii. 213 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, portocală de buric, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Pui De Susan-Portocaliu, Pui Portocaliu De Susan, și Pui De Susan-Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați semințele de susan. Prăjiți semințele de susan până când sunt parfumate și ușor rumenite. Nu întoarceți spatele semințelor în timp ce gătiți, acestea pot arde ușor și rapid. Amestecați des pentru a nu le arde. Este posibil să le auziți pop, iar unele dintre ele pot sări din tigaie în timp ce gătesc. Când este ușor rumenit, scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se amestecă untul topit cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Încălziți o tigaie mare pe o înălțime medie, adăugați firimiturile de pâine, amestecați des până când firimiturile de pâine se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească. 3
6
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o tigaie cu folie. Puneți un suport plat de copt pe tigaia căptușită.4 Folosiți un pounder de carne pentru a bate ușor pieptul de pui între două bucăți de hârtie de ceară pentru a uniformiza grosimea sânilor.5 folosiți o răzătoare de microplan pentru a rade coaja din portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați coaja într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Tăiați 4 felii rotunde subțiri din Centrul portocalei pentru a le folosi cu această rețetă. Păstrați restul de portocală pentru gustare.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
9
Se adaugă în vasul mare cu coaja, marmelada, sosul de soia, uleiul de susan, uleiul de arahide, fulgii de ardei roșu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se amestecă bine.
11
Adăugați puiul în sos, acoperind fiecare bucată. În acest moment puteți face înainte cu 24 de ore și lăsați puiul să se marineze sau puteți continua cu rețeta. 7 într-un vas mare, puțin adânc, amestecați semințele de susan prăjite și firimiturile de pâine. Lucrând cu puiul câte o bucată, dragați puiul în acoperire, apăsând pe firimituri pentru a vă asigura că aderă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Transferați pe suportul de pe tigaia căptușită. Înmuiați feliile de portocală în amestecul de marmeladă rămas și așezați-le pe raft.8 gatiti la 400 F până când puiul are o temperatură internă de 160 F, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
13
Se servește imediat, acoperit cu feliile de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista