Pui De Susan-Ghimbir La Grătar
Puiul de susan-ghimbir la grătar este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 183 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, semințele de susan, pieptul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui La Grătar Cu Sos De Ghimbir De Susan, Salată Tocată De Pui Cu Ghimbir-Susan La Grătar, și Salată de pui la grătar cu sos de susan cu ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați sosul teriyaki, semințele de susan și ghimbirul.
Periați cu grijă grătarul cu ulei vegetal.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, perindând frecvent cu amestec de sos și rotind după 10 minute, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f). Aruncați orice amestec de sos rămas.