Pui de rozmarin și usturoi

Pui de rozmarin și usturoi
Reteta rozmarin & pui de usturoi se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 581 calorii, 38g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 104 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, făină condimentată, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui de usturoi cu rozmarin, Pui De Rozmarin-Usturoi, și Usturoi-Rozmarin Friptură De Pui.

Instrucțiuni

1
Pregătiți puiul: ștergeți puiul cu hârtie de bucătărie, tăiați orice exces de piele cu foarfece, apoi aruncați coapsele în făina condimentată. Separați becul de usturoi în cuișoare (nu este nevoie să coajați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare până când este fierbinte, adăugați puiul, cu pielea în jos și prăjiți fără a mișca puiul până când pielea este crocantă și rumenită. Întoarceți puiul și rumeniți-l pe toate părțile (poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă usturoiul și rozmarinul, apoi se toarnă vinul și se condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 40-45 de minute, până când puiul este fraged și sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se servește cu tagliatelle aruncate cu orez sau pătrunjel și spanac cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TagliatelleTagliatelle
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista