Pui de rozmarin și usturoi

Pui de rozmarin și usturoi
Reteta rozmarin & pui de usturoi se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 581 calorii, 38g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 104 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, făină condimentată, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui de usturoi cu rozmarin, Pui De Rozmarin-Usturoi, și Usturoi-Rozmarin Friptură De Pui.

Instrucțiuni

1
Pregătiți puiul: ștergeți puiul cu hârtie de bucătărie, tăiați orice exces de piele cu foarfece, apoi aruncați coapsele în făina condimentată. Separați becul de usturoi în cuișoare (nu este nevoie să coajați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare până când este fierbinte, adăugați puiul, cu pielea în jos și prăjiți fără a mișca puiul până când pielea este crocantă și rumenită. Întoarceți puiul și rumeniți-l pe toate părțile (poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă usturoiul și rozmarinul, apoi se toarnă vinul și se condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 40-45 de minute, până când puiul este fraged și sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se servește cu tagliatelle aruncate cu orez sau pătrunjel și spanac cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TagliatelleTagliatelle
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista