Pui de rozmarin-smochin cu Port

Rosemary-Fig pui cu Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de usturoi, port, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miel cu rozmarin și Port, Carne de porc rozmarin cu sos de fructe de padure, și Sos de Port Balsamic cu cireșe uscate și rozmarin.
Instrucțiuni
Presărați primele 3 ingrediente uniform peste pui. Înveliți puiul cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Combinați conservele de smochine, rozmarinul și vinul într-un castron; se adaugă la pui, amestecând ușor. Acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți 6 minute sau până când puiul este gata. Descoperiți și gătiți 1 minut la foc mediu-mare sau până când sosul este ușor gros.