Pui De Rodie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de rodie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 413 calorii. Dacă aveți nectar de agave, ulei de măsline, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rodie, pere și fistic cu pansament cremos de rodie + meniu săptămânal, Salată de brânză de capră de rodie cu vinetă de rodie de casă / cină progresivă și cadou, și Salată de Quinoa de citrice de rodie cu vinetă de rodie de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline; vârtej.
Adăugați șalotă și rozmarin proaspăt; sotati 1 minut. Se amestecă sucul de rodie, nectarul de agave și oțetul de vin roșu; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 15 minute), amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline; vârtej.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Adăugați puiul în tigaie; sotati 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ungeți puiul cu 1/4 cană glazură; gătiți 1 minut. Întoarceți puiul; periați cu glazura rămasă. Gatiti 1 minut sau pana cand puiul este gata.