Chicken Kabobs mediteranean este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 271 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de piept de pui, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui De Legume De Pui Mediteranean La Gratar, Pui Kabobs, și Frigarui De Pui Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare de sticlă sau plastic sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați usturoiul, rozmarinul, oregano, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, 3 linguri de suc de lămâie și 5 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Rozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați pui; întoarceți-vă la strat. Acoperiți sau sigilați; refrigerați 30 de minute pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, 1 lingură suc de lămâie și 1 lingură ulei; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
4
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Pe frigarui de metal de 6 (10 până la 12 inci), filetați alternativ puiul, ardeiul gras și ceapa, lăsând spațiu între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Marinada
Pui întreg
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
5
Puneți frigarui pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 10 minute, întorcându-vă ocazional și ungând cu amestec de suc de lămâie, până când puiul nu mai este roz în centru și legumele sunt fragede. Aruncați orice amestec de suc de lămâie rămas.