Pui de pui cu sos de arahide

Pui de pui cu sos de arahide
Chicken Kabobs cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 116 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, piept de pui, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pui de pui cu sos de arahide, Frigarui de pui la gratar cu sos de arahide thailandez, și Tempeh Kabobs cu sos de arahide.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea și oasele de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Tăiați puiul în bucăți de 3/4 inch. (Pentru o tăiere mai ușoară, înghețați parțial puiul aproximativ 1 oră.) Într-un castron mare de sticlă, amestecați puiul și ingredientele kabob rămase. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Înmuiați 14 până la 16 frigarui de bambus în apă cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
În 1 cratiță de 1/2 litru, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele sosului rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, doar până se omogenizează (sosul se va separa dacă este prea gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
7
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada. Filetați 4 sau 5 bucăți de pui pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
9
Periați puiul cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
10
Pui la fiert cu blaturi de aproximativ 4 inci de la căldură 4 până la 5 minute. Întoarceți; periați cu marinată. Se fierbe cu 4 până la 5 minute mai mult sau până când puiul nu mai este roz în centru. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
11
Serviți puiul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista