Pui de pui cu sos de arahide
Chicken Kabobs cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 116 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, piept de pui, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pui de pui cu sos de arahide, Frigarui de pui la gratar cu sos de arahide thailandez, și Tempeh Kabobs cu sos de arahide.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea și oasele de la pui.
Tăiați puiul în bucăți de 3/4 inch. (Pentru o tăiere mai ușoară, înghețați parțial puiul aproximativ 1 oră.) Într-un castron mare de sticlă, amestecați puiul și ingredientele kabob rămase. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, amestecând ocazional.
Înmuiați 14 până la 16 frigarui de bambus în apă cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a preveni arderea.
În 1 cratiță de 1/2 litru, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele sosului rămas.
Se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, doar până se omogenizează (sosul se va separa dacă este prea gătit).
Setați controlul cuptorului la fiert.
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada. Filetați 4 sau 5 bucăți de pui pe fiecare frigăruie.
Periați puiul cu marinată.
Pui la fiert cu blaturi de aproximativ 4 inci de la căldură 4 până la 5 minute. Întoarceți; periați cu marinată. Se fierbe cu 4 până la 5 minute mai mult sau până când puiul nu mai este roz în centru. Aruncați orice marinată rămasă.