Puiul de prune și ghimbir necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 426 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.44 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, usturoi, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Pui De Prune Și Ghimbir Cu Tăiței, Gem De Prune De Ghimbir, și Smoothie Cu Prune Și Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o oală. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Amestecați sosul de prune, siropul de porumb, sosul de soia, usturoiul și bulionul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Înveliți puiul în amidon de porumb și gătiți 5 minute în tigaie sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă ghimbirul, mazărea de zăpadă și ciupercile și se continuă gătitul până se înmoaie. Se amestecă amestecul de sos de prune. Gatiti pana se incalzeste.