Pui De Porumb La Cuptor
Puiul cu fulgi de porumb la cuptor ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 33g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă servește 5. Pentru 1,77 USD pe porție, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Allrecetes necesită lapte, cereale de porumb, sare și făină. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui de porumb la cuptor, Pui La Cuptor Cu Crustă De Fulgi De Porumb, și Pui la cuptor cu crustă de fulgi de porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați laptele, oul, făina, praful de usturoi, sarea și piperul negru împreună într-un castron.
Dragați fiecare piept de pui în amestec de lapte; rulați în fulgi de porumb pentru a acoperi.
Transferați pe o foaie de copt sau pe un vas.
Coaceți până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 de grade F (74 de grade C).