Pui De Piersici Cu Prune
Puiul cu piersici de prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 194 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 3 și costă $1.67 pe portie. Această rețetă de la Allrecipes are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, boia măcinată, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma piersica, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Piersici ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu piersici și prune, Plăcintă Cu Prune De Piersici, și Plăcintă cu migdale, prune și piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x9 inci cu spray de gătit.
Așezați 3 prune și 1 piersică în vasul de lucru al unui robot de bucătărie cu băutura cu suc, fulgi de ardei roșu, boia de ardei și scorțișoară; procesați până se omogenizează.
Presărați puiul pe ambele părți cu sare și piper; așezați în vasul de copt pregătit.
Se toarnă aproximativ 3/4 din sosul de fructe peste pui. Puneți sosul rămas deoparte.
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit până când sosul s-a îngroșat și s-a copt pe carne, puiul nu mai este roz în interior, iar sucurile curg limpede, aproximativ 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Așezați fiecare piept de pui pe o farfurie și lingurați sosul de fructe rezervat peste pui.
Puneți 1 prună tocată și 1 piersică tocată într-un castron și amestecați fructele împreună; ornează fiecare piept de pui cu 1/3 din fructele tocate.