Pui de nuc cu sos de cremă Dijon

Pui de nuc cu sos de cremă Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de nucă cu sos de cremă Dijon. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 555 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de susan, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu sos de cremă Dijon-tarhon, Paste De Pui La Grătar Cu Sos De Cremă De Nucă Gorgonzola, și Filet De Vită Cu Sos Dijon-Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/2 inch grosime. Într-un castron mic, amestecați untul topit și praful de usturoi. Într-un vas superficial, amestecați pesmet, făină, nuci, semințe de susan, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
Semințe De SusanSemințe De Susan
NuciNuci
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
BolBol
2
Ungeți ambele părți ale puiului cu unt de usturoi; se acoperă cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Pui întregPui întreg
PâinePâine
3
În tigaie de 12 inci, încălziți câte 1 lingură de unt și ulei la foc mediu până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 3 piept de pui; gatiti 8-12 minute, rotind o data, pana cand nu mai roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
5
Scoateți din tigaie în platoul de servire; acoperiți pentru a se încălzi. Repetați cu restul de 1 lingură fiecare unt și ulei și restul de 3 piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, amestecați ingredientele sosului cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
7
Se încălzește la foc mic; gatiti 10 minute sau pana cand amestecul se ingroasa usor si acopera spatele unei linguri.
8
Serviți puiul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista