Pui de nuc cu sos de cremă Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de nucă cu sos de cremă Dijon. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 555 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de susan, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu sos de cremă Dijon-tarhon, Paste De Pui La Grătar Cu Sos De Cremă De Nucă Gorgonzola, și Filet De Vită Cu Sos Dijon-Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/2 inch grosime. Într-un castron mic, amestecați untul topit și praful de usturoi. Într-un vas superficial, amestecați pesmet, făină, nuci, semințe de susan, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ungeți ambele părți ale puiului cu unt de usturoi; se acoperă cu amestec de pesmet.
În tigaie de 12 inci, încălziți câte 1 lingură de unt și ulei la foc mediu până când untul este topit.
Adăugați 3 piept de pui; gatiti 8-12 minute, rotind o data, pana cand nu mai roz in centru.
Scoateți din tigaie în platoul de servire; acoperiți pentru a se încălzi. Repetați cu restul de 1 lingură fiecare unt și ulei și restul de 3 piept de pui.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, amestecați ingredientele sosului cu biciul până se omogenizează.
Se încălzește la foc mic; gatiti 10 minute sau pana cand amestecul se ingroasa usor si acopera spatele unei linguri.