Pui De Milioane De Dolari
Million Dollar Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 3282 calorii, 212g de proteine, și 211g de grăsime fiecare. Pentru $14.01 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, pui, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. 373 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 97%. Rețete similare includ Pui De Milioane De Dolari, Standard Grill Million Dollar Chicken, și Pui De Milioane De Dolari - Stil Marocan.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Se condimentează în interiorul cavității de pui și spatele generos cu sare și piper negru. Strângeți jumătățile de lămâie în cavitate și aruncați cojile stoarse în interior. Umpleți cavitatea cu căței de usturoi și cimbru proaspăt; adăugați o frunză de dafin în cavitate.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie grea.
Așezați feliile de aluat în tigaie și apăsați ușor feliile în ulei de măsline pentru a ajuta la acoperirea fundului pâinii.
Stropiți încă 1 lingură de ulei de măsline deasupra feliilor de pâine.
Așezați puiul deasupra feliilor de pâine și legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Periați în afara puiului cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați întreg afară cu sare.
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Amestecați creme fraiche, șalotă rasă și piper de Alep împreună într-un castron mic. Se amestecă 2 linguri de suc de lămâie și coaja de lămâie în sos. Dați la frigider până când este nevoie.
Ridicați puiul de pe feliile de pâine folosind un clește și răsturnați feliile de pâine (vor fi foarte maronii).
Puneți puiul înapoi pe feliile de pâine. Periați Generos exteriorul puiului cu sos creme fraiche, punând suficient pentru a picura pe felii de pâine.
Puneți puiul la cuptor și coaceți încă 10 minute pentru a rumeni glazura. Repetați, perindând mai mult sos Creme fraiche cu generozitate pe pui. Mai mult este mai mult.
Scoateți puiul din cuptor și lăsați să stea 10 minute. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, fără a atinge osul, ar trebui să citească 165 de grade F (75 de grade C).
Se toarnă glazura cremă fraiche rămasă într-o tigaie mică, se pune la foc mediu și se fierbe. Se amestecă constant, gătind până când șalota este gătită și sosul se reduce ușor, 1 sau 2 minute. Opriți căldura.
Transferați puiul pe o tăietură și tăiați bucățile de pâine în jumătate transversal.
Tăiați puiul în 8 bucăți de servire (tobe, coapse, aripi și sâni) și serviți cu bucăți de pâine prăjită înmuiată în picături.
Stropiți sosul creme fraiche îngroșat peste pui și garnisiți cu flori de arpagic tocate.