Pui De Milioane De Dolari

Pui De Milioane De Dolari
Million Dollar Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 3282 calorii, 212g de proteine, și 211g de grăsime fiecare. Pentru $14.01 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, pui, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. 373 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 97%. Rețete similare includ Pui De Milioane De Dolari, Standard Grill Million Dollar Chicken, și Pui De Milioane De Dolari - Stil Marocan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se condimentează în interiorul cavității de pui și spatele generos cu sare și piper negru. Strângeți jumătățile de lămâie în cavitate și aruncați cojile stoarse în interior. Umpleți cavitatea cu căței de usturoi și cimbru proaspăt; adăugați o frunză de dafin în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
3
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Așezați feliile de aluat în tigaie și apăsați ușor feliile în ulei de măsline pentru a ajuta la acoperirea fundului pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Stropiți încă 1 lingură de ulei de măsline deasupra feliilor de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
6
Așezați puiul deasupra feliilor de pâine și legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
7
Periați în afara puiului cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați întreg afară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
8
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Amestecați creme fraiche, șalotă rasă și piper de Alep împreună într-un castron mic. Se amestecă 2 linguri de suc de lămâie și coaja de lămâie în sos. Dați la frigider până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
Creme FraicheCreme Fraiche
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Ridicați puiul de pe feliile de pâine folosind un clește și răsturnați feliile de pâine (vor fi foarte maronii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Puneți puiul înapoi pe feliile de pâine. Periați Generos exteriorul puiului cu sos creme fraiche, punând suficient pentru a picura pe felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Puneți puiul la cuptor și coaceți încă 10 minute pentru a rumeni glazura. Repetați, perindând mai mult sos Creme fraiche cu generozitate pe pui. Mai mult este mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Scoateți puiul din cuptor și lăsați să stea 10 minute. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, fără a atinge osul, ar trebui să citească 165 de grade F (75 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Se toarnă glazura cremă fraiche rămasă într-o tigaie mică, se pune la foc mediu și se fierbe. Se amestecă constant, gătind până când șalota este gătită și sosul se reduce ușor, 1 sau 2 minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Transferați puiul pe o tăietură și tăiați bucățile de pâine în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
17
Tăiați puiul în 8 bucăți de servire (tobe, coapse, aripi și sâni) și serviți cu bucăți de pâine prăjită înmuiată în picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
18
Stropiți sosul creme fraiche îngroșat peste pui și garnisiți cu flori de arpagic tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții1
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista