Pui De Miere La Cuptor
Puiul de miere la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 292 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: salată verde gourmet, pui, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Pui la cuptor cu miere și soia, Miere De Pui La Cuptor, și Miere De Pui La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pui. Sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Înveliți un suport într-o tigaie cu spray de gătit.
Scoateți puiul din marinată și așezați-l, cu pieptul în sus, pe raft.
Se toarnă marinata peste pui. Tuck aripi sub.
Coaceți, acoperit cu folie de aluminiu, la 375 timp de 45 de minute. Descoperi; pui strat cu spray de gătit, și se presară cu boia de ardei.
Coaceți, neacoperit, încă 45 de minute sau până când un termometru de carne introdus în coapsa de pui înregistrează 180, bătând ocazional.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute.
Transferați într-un vas de servire; garnisiți, dacă doriți.