Pui de macadamia și Mango
Puiul de macadamia și Mango este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 219 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, jumătăți de piept de pui decojite și dezosate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de macadamia, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane cu ciocolată și nuci de macadamia ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Pui De Mango Și Macadamia, Macadamia-Pui De Mango, și Bărci de pui Mango cu nuci de Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; adăugați pui. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă o dată.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Grătar, acoperit cu capac, la foc mediu mare (350 până la 40
6 minute pe fiecare parte sau până când se termină.
Stropiți cu sos de muștar; se presară cu nuci tocate.
Se servește cu Salsa de Mango.