Pui De Lămâie La Grătar

Puiul de lămâie la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 244 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, ghimbir, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma condimentul de plăcintă cu dovleac, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Spiedies de pui (sandvișuri de pui la grătar marinate cu lămâie și ierburi), Pui De Lămâie La Grătar, și Pui De Lămâie La Grătar.
Instrucțiuni
Brichete ușoare de cărbune sau preîncălziți broiler. Într-un castron mare nereactiv, combinați iaurtul, oțetul de orez, ghimbirul, usturoiul, chimenul, condimentul pentru plăcintă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; pus deoparte. Pui Pound la 1/2-inch grosime; se taie în 1 1/2-inch benzi late.
Adăugați pui în amestecul de iaurt; aruncați pentru a acoperi. Capac; refrigerați cel puțin 20 de minute sau până la 24 de ore.
Infilați puiul pe frigarui; lingură marinată pe ambele părți ale puiului. Aruncați orice marinată rămasă. Grill sau pui de pui până când nu mai este roz în centru, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.