Pui De Lămâie Glazurat Cu Miere

Puiul de lămâie glazurat cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 92g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1228 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $ 4.35 pe portie. Un amestec de piper, pui prăjiți, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Susan Glazurat Cu Miere-Lămâie, Pui fript glazurat cu miere și lămâie, și Pui fript glazurat cu miere și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare pui într-o pungă de plastic resigilabilă pentru sarcini grele.
Adăugați 1 1/4 căni de suc de lămâie la fiecare. Sigilați pungile; întoarceți puii la strat. Refrigerați cel puțin 6 ore și până la 1 zi, întorcând pungile ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Presărați fiecare cu sare și piper.
Așezați puii unul lângă altul, cu pieptul în jos, pe rafturi într-o tigaie mare. Prăjiți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 buc. F. prăjiți 45 de minute.
Întoarceți pieptul găinilor în sus.
Periați peste tot cu miere. Continuați să prăjiți până când sunt fierte și se rumenesc adânc, ungând cu orice sucuri în tigaie și perindând cu miere ocazional, cu aproximativ 55 de minute mai mult.
Transferați puii pe platou. Cort liber cu folie pentru a se încălzi și a lăsa să stea 15 minute.
Între timp, turnați sucurile de tigaie într-o cratiță mică. Scoateți grăsimea. Reîncălziți sucurile de tigaie. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți puii cu sucuri de tigaie.