Pui de lămâie cu tăiței de legume de primăvară

Pui de lămâie cu tăiței de legume de primăvară
Puiul de lămâie cu tăiței de legume de primăvară este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție conține 411 calorii, 50g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Un amestec de amestec de fasole și fasole, zahăr tos, ghimbir rădăcină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 97%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și taitei de legume | cum se fac taitei de legume / taitei de legume usor, Mix de legume de primăvară, și Friptură cu o tigaie și legume de primăvară cu muștar picant.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, apoi prăjiți puiul timp de 5 minute până aproape fiert. Sfat pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă 250 ml apă în tigaie cu coaja și sucul de lămâie, zahărul și ghimbirul. Într-un castron, amestecați făina de porumb cu puțină apă până se omogenizează, apoi bateți în tigaie. Aduceți la fierbere, amestecând, apoi adăugați puiul în sos. Reduceți căldura. Bubble pentru câteva minute până când puiul este gătit și sosul îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, gătiți tăiței și legumele împreună în apă clocotită timp de 4 minute, apoi scurgeți. Aruncați împreună puiul, tăiței, legumele și ceapa de primăvară; se servește împrăștiat cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Revista