Pui de lămâie cu tăiței de legume de primăvară

Puiul de lămâie cu tăiței de legume de primăvară este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție conține 411 calorii, 50g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Un amestec de amestec de fasole și fasole, zahăr tos, ghimbir rădăcină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 97%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și taitei de legume | cum se fac taitei de legume / taitei de legume usor, Mix de legume de primăvară, și Friptură cu o tigaie și legume de primăvară cu muștar picant.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, apoi prăjiți puiul timp de 5 minute până aproape fiert. Sfat pe o farfurie.
Se toarnă 250 ml apă în tigaie cu coaja și sucul de lămâie, zahărul și ghimbirul. Într-un castron, amestecați făina de porumb cu puțină apă până se omogenizează, apoi bateți în tigaie. Aduceți la fierbere, amestecând, apoi adăugați puiul în sos. Reduceți căldura. Bubble pentru câteva minute până când puiul este gătit și sosul îngroșat.
Între timp, gătiți tăiței și legumele împreună în apă clocotită timp de 4 minute, apoi scurgeți. Aruncați împreună puiul, tăiței, legumele și ceapa de primăvară; se servește împrăștiat cu nuci.