Pui De Lapte Prăjit La Cuptor

Pui De Lapte Prăjit La Cuptor
Puiul de lapte prăjit la cuptor este un fără gluten felul principal. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 604 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, unt, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui De Lapte Prăjit La Cuptor, Pui De Lapte Prăjit La Cuptor, și Cuptor Cu Zară" Prăjit " Pui.

Instrucțiuni

1
Combinați Zara, usturoiul, sosul fierbinte, sarea și piperul măsurate, boiaua și cayenne într-un castron mare și amestecați până se combină uniform. Uscați puiul cu prosoape de hârtie și transferați-l într-un vas de copt de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lapte BătutLapte Bătut
Sos FierbinteSos Fierbinte
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Se toarnă amestecul de zară peste pui, se acoperă și se dă la frigider 12 ore, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
3
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Montați o grătar în interiorul unei foi de copt și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Așezați firimiturile de fulgi de porumb într-un vas puțin adânc și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Sare și PiperSare și Piper
5
Scoateți o bucată de pui din marinada de zară, lăsând excesul să se scurgă și așezați-o în firimiturile de fulgi de porumb, întorcându-se pentru a acoperi complet și apăsând firimiturile pe pui pentru a adera. Puneți puiul deoparte pe o tăietură și repetați cu bucățile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Lapte BătutLapte Bătut
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Stropiți uniform untul topit peste bucățile de pui și transferați-le pe raftul de pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până devine auriu și crocant și un termometru introdus în pui (dar fără a atinge osul) înregistrează 165 de grade F, aproximativ 35 de minute.Asocierea băuturilor: Agrapart & Fils Blanc de Blancs Grand Cru, Franța. Șampania este o potrivire excelentă pentru pui prăjit, cuptor sau altfel, din trei motive. Unul, bulele par să meargă minunat cu textura aluatului. În al doilea rând, aroma de lămâie completează puiul. Și trei, există plăcerea high-low: șampanie pentru pui, nu caviar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
OsOs
Pui întregPui întreg
CaviarCaviar
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista