Pui De Ierburi Fript Cu Sos De Unt De Lămâie
Pui de ierburi fript cu sos de lămâie-unt necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper de lămâie, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Pui De Ierburi De Lămâie Fript, Pui fript cu ulei, lămâie și sos de usturoi, și Somon la grătar cu sos de unt de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 linguriță. sare și următoarele 5 ingrediente.
Aranjați bucățile de pui, cu pielea în jos, pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Presărați puiul uniform cu 2 lingurițe. amestec de sare.
Se fierbe 7 până la 8 inci de la căldură 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Întoarceți bucățile de pui și presărați uniform cu amestecul de sare rămas. Se fierbe 8 până la 10 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de carne albă înregistrează 170 și carnea întunecată înregistrează 18
Se servește cu sos de unt de lămâie.