Pui De Guava La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de Guava la cuptor. Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sos de soia, gem de guava, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie la cuptor cu Guava, Șuncă la cuptor cu glazură de Guava, și Cupcakes cu duș pentru bebeluși din șifon Guava: grozav doar dacă îți place Guava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați gemul de guava, sucul de lămâie, sosul de soia, ienibaharul, sarea și piperul într-o cratiță la foc mediu. Gatiti pana se topeste gemul si amestecul este amestecat.
Se amestecă împreună apă și amidon de porumb; se amestecă în amestec de guava. Se aduce la fierbere și se fierbe 1 minut până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se răcește.
Așezați puiul într-o pungă mare cu fermoar; Se toarnă 1/4 cană de sos peste pui, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră sau peste noapte.
Puneți puiul într-o tigaie mare.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute; scurgeți lichidul.
Se toarnă sosul rămas peste pui.
Coaceți 15 minute sau până se rumenesc.