Pui de dovleac și curry roșu Thailandez

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de dovleac și curry roșu Thailandez. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 392 calorii. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos lite, pastă de curry thailandeză, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Dovleac Thailandez Și Curry De Pui, și Pui de arahide thailandez și Curry de dovleac cu orez lipicios de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți laptele de cocos și pasta de curry pentru a fierbe la foc mediu.
Adăugați pui, ceapă, dovleac, sos de pește și zahăr brun. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați mazăre. Fierbeți 5 minute mai mult sau până când puiul nu mai este roz în centru.
Se servește peste orez; se acoperă cu ceapă verde și felii de jalapeimbroko.