Pui De Ciuperci
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul cu ciuperci ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 362 calorii, 43G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pătrunjel, fettuccine, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci, Resturi Makeover Pui La Gratar La Pui & Portobello Ciuperci Club Sandwich-Uri, și Plăcintă De Pui Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă; aduceți la fierbere la foc mare. Aranjați puiul într-un singur strat în tigaie; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când puiul este fraged.
Scoateți puiul din amestecul de vin; puneți deoparte și păstrați la cald.
Combinați amidonul de porumb și apa; adăugați în tigaie. Aduceți la fierbere; se fierbe, amestecând constant, 1 minut. Întoarceți puiul în tigaie, acoperind puiul cu amestec de ciuperci. Pentru a servi, puneți puiul peste fettuccine și acoperiți cu sos.
Garnisiți cu tarhon proaspăt, dacă doriți.