Pui De Citrice Zesty
Zesty Citrus Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 360 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, făină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Zesty Citrice Butternut Suc De Fructe Citrice Dip W / Rucola, Zesty La Gratar Citrice-Menta Ananas, și Zesty Vanilie Citrice Bundt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți coaja din tei, rezervând 2 linguri de coajă; pus deoparte. Strângeți sucul de la limes la egal cu 3/4 cană.
Combinați sucul de lămâie, sucul de lămâie și puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați în frigider 2 ore, întorcând sacul ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți puiul din pungă, rezervând 2 linguri de marinată. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile, boiaua, sarea și piperul într-un vas puțin adânc. Dragă pui în amestec de făină.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați 3 jumătăți de piept de pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Așezați puiul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și pui.
Combinați coaja de tei și zahărul brun; se presară peste pui.
Combinați marinada rezervată și bulionul; stropiți în jurul puiului. Acoperiți fiecare jumătate de piept de pui cu 2 felii de portocale.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când puiul este gata.
Așezați puiul pe un platou de servire. Strecurați orice lichid rămas în vas printr-o sită cu ochiuri fine peste un castron. Aruncați solidele. Puneți sosul peste pui.