Pui De Cimbru De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de cimbru de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui de lămâie-cimbru, Pui De Cimbru De Lămâie, și Pui De Cimbru De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, sarea și piperul. Puneți deoparte 4-1 / 2 lingurițe pentru sos.
Presărați amestecul de făină rămas pe ambele părți ale puiului.
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți puiul în ulei la foc mediu timp de 7-9 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Scoateți și păstrați cald.
În aceeași tigaie, se sotează ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați cimbru și amestecul de făină rezervat; se amestecă până se amestecă. Se amestecă treptat în bulion și suc de lămâie, răzuire până orice biți rumenite din partea de jos a tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.