Pui De Chili Dulce La Grătar Cu Slaw De Mango-Castraveți

Gratar de pui chili dulce cu Mango-castravete Slaw ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 103 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de chili, miere, sos de soia lite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tacos de pește Chili-Lime la grătar cu smântână varză Slaw + Mango și Avocado, Pâine Plată La Grătar Thailandeză Cu Mango Și Sos Dulce De Chili, și El Paso vechi Tacos de pui la grătar și ananas la grătar cu varză și salată de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 6 ingrediente într-un castron mic până se omogenizează.
Scoateți și rezervați jumătate din amestecul de sos dulce de chili.
Înveliți grătarul de gătit rece cu spray de gătit și puneți-l pe grătar la foc mediu (300 până la 350). Pulverizați ușor puiul cu spray de gătit și puneți-l pe grătarul de gătit. Pui la grătar 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata, ungând cu amestec de sos dulce de chili în ultimele minute pe fiecare parte.
Împărțiți Slaw de Mango-castravete uniform între 4 farfurii de servire, topping fiecare cu 1 piept de pui.
Stropiți cu jumătate rezervată de amestec de sos dulce de chili și, dacă doriți, presărați alune prăjite.
* 1 linguriță. sambal oelek poate fi înlocuit cu jalapeo tocat. Sambal oelek este un sos de chili indonezian care poate fi găsit pe culoarul etnic al supermarketului.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Maggi Taste Of Asia Thai Sweet Chili Sauce.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada