Pui De Caise
Puiul de caise este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Iaurt De Ouă Cu Granola ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți de Pecan de caise cu unt de miere de caise, Lekvar caise unt-caise de umplere pentru Hamantaschen, și Lekvar caise unt-caise de umplere pentru Hamantaschen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare cu un capac la foc mediu.
Adăugați ulei și pui. Condimentează cu sare și piper. Se rumenesc ușor puiul câteva minute pe fiecare parte, se adaugă ceapa. Gatiti 5 minute.
Adăugați oțet în tigaie și lăsați-l să se evapore.
Adăugați caise și stoc. Când stocul vine la un balon, adăugați conserve și amestecați pentru a combina. Acoperiți tigaia, reduceți căldura și fierbeți 10 până la 15 minute.
Serviți puiul cu o stropire de pătrunjel tocat.