Pui De Caise

Pui De Caise
Puiul de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 527 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați quinoa, ardeiul gras, ceapa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Biscuiți de pecan de caise cu unt de miere de caise, Unt de caise Lekvar – umplutură de caise pentru Hamantaschen, și Unt de caise Lekvar - umplutură de caise pentru Hamantaschen.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați puiul într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți 20 min., întorcându-se după 10 min. Între timp, amestecați gemul, pansamentul și muștarul până se omogenizează bine. Rezervați 1 Lingură. amestec de gem pentru amestecare cu quinoa gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa GătităQuinoa Gătită
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Periați puiul cu amestecul de gem rămas; coaceți 20 min. sau până când se termină (165F). Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
GemGem
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați legume; gatiti 3 pana la 5 min. sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6
Adăugați bulion și quinoa; se amestecă. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 12 până la 15 min. sau până când lichidul este absorbit, adăugând caise în ultimele 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Se ia de pe foc. Se amestecă amestecul de gem rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
8
Serviți puiul cu amestec de quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista