Puiul de busuioc peste verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 503 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață mixtă cu vinetă de usturoi-busuioc, Salată proaspătă de verdeață cu vinaigretă de portocale-busuioc, și Pui Cu Busuioc Prăjit, Cartofi Cu Busuioc, Salată De Prune Frisee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime; așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați 1/2 cană sos de salată; sigilați punga și întoarceți-o la strat. Se da la frigider 30 de minute. Aranjați verdeața de salată și feliile de fenicul pe un platou de servire; stropiți cu pansamentul rămas. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Verzii
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Scurgeți și aruncați marinada din pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Așezați 1 lingură de busuioc pe fiecare bucată de pui; deasupra cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură scurtă; cravată cu sfoară de bucătărie. Într-un castron puțin adânc, bateți oul și apa. Într-un alt castron puțin adânc, combinați firimiturile de pâine și parmezanul. Înmuiați puiul în amestec de ouă, apoi rulați în amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină
1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, gătiți puiul în ulei pe toate părțile timp de 15-20 de minute sau până când sucurile se limpezesc. Feliați și aranjați peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Verzii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii