Pui De Busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de busuioc. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1077 calorii, 52G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez, coajă de tei, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Pui De Busuioc Prăjit, Cartofi De Busuioc, Salată De Prune Frisee, Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, și Pui de busuioc thailandez și 5 paste savuroase îmbunătățite cu busuioc s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți orezul într-un vas mediu și turnați în 6 căni de apă rece.
Puneți oala la foc mediu-mare, acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când apa este absorbită, 20 până la 30 de minute. (Rezervați 2 căni de orez fiert pentru budinca de orez cu Rețetă de lapte de cocos.)
Scoateți pieptul de pui din os și feliați-l în fâșii subțiri. (Rezervați oasele și picioarele, coapsele și aripile pentru Runda 2 rețetă supă de pui de nucă de cocos.) Într-un wok mare sau tigaie la foc mare, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați puiul și amestecați până când este aproape complet gătit, 3 până la 4 minute.
Adăugați ceapa și ardeii și gătiți până se înmoaie ușor, dar încă crocante, aproximativ 3 minute.
Adăugați chile și usturoiul și gătiți 1 minut.
Într-un castron, adăugați 2 linguri de apă, zahăr, sos de soia și sos de pește. Se amestecă și se toarnă peste pui și ceapă și se fierbe încă un minut.
Adăugați busuiocul și scoateți-l de pe foc după ce s-a ofilit.
Adăugați sucul de lămâie în amestecul de pui și amestecați.
Se servește fierbinte peste orez.