Pui De Boia Prăjită
Puiul de boia prăjită este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 493 calorii. Poate fi considerat destul de ieftin, costând aproximativ $1.43 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bucăți de pui, piper măcinat grosier, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Boia Prăjită, Pui Prăjit Cu Boia Afumată, și Pui prăjit cu slănină și boia dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente pentru a forma o pastă.
Întindeți jumătate din amestecul de boia uniform sub pielea bucăților de pui.
Așezați 1 până la 2 felii de lămâie sub piele deasupra amestecului de boia. Aranjați bucățile de pui într-un singur strat pe o grătar într - o tigaie de carne căptușită cu folie de aluminiu sau o tigaie de jeleu de 17 x 12 inci. Frecați amestecul de boia rămas uniform pe piele.
Coaceți la 425 timp de 35 până la 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cele mai groase porții înregistrează 16
Lăsați puiul să stea 5 minute; periați ușor cu sucuri de tigaie chiar înainte de servire.