Pui de boia cu sos de smântână
Puiul de boia cu sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 476 calorii. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, piper măcinat, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui De Boia Cu Sos De Smântână, Pui de boia cu sos de smântână, și Boia de pui cu sos de smântână (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten).
Instrucțiuni
Se amestecă făina, boiaua, praful de usturoi, piperul negru și ardeiul roșu pe o farfurie. Înveliți puiul cu amestecul de boia.
Încălziți untul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti puiul timp de 10 minute sau pana se rumeneste bine pe ambele parti.
Scoateți puiul din tigaie.
Se amestecă supa și ceapa verde în tigaie și se încălzește la fierbere. Întoarceți puiul în tigaie. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când puiul este gătit. Se amestecă smântâna.