Pui De Bivol La Cuptor
Puiul de bivol la cuptor este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 598 calorii, 37g de proteine, și 48G de grăsime. Un amestec de sos fierbinte, coapse de pui, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Nuci Pecan Cu Otet ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați BBQ Buffalo pui la cuptor, Paste La Cuptor Cu Pui De Bivol, și Oferte De Pui De Bivol La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați sosul fierbinte și următoarele 5 ingrediente; se toarnă peste pui.
Coaceți, descoperit, la 400 timp de 25 de minute.
Se servește cu pansament cu brânză albastră.