Pui De Bivol Acoperit Cu Spanac

Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul de bivol acoperit cu spanac ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, făină de porumb, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Cu Pui De Bivol, Buffalo Ranch Cole Slaw Topped Sandwich De Pui, și Dovlecei umpluți cu pui de bivol, acoperiți cu Cheddar topit, slănină și un pansament cu brânză albastră de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Într-un vas superficial, bateți oul și 2 linguri de sos de Aripă de bivol cu biciul. Într-un alt vas superficial, amestecați amestecul Bisquick, făina de porumb și condimentele italiene. Înmuiați puiul în amestec de ouă, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 6-10 minute, intorcandu-l o data sau pana se rumeneste la exterior si nu mai este roz in centru.
Între timp, într-un castron mic, amestecați sosul de Aripă de bivol rămas și pansamentul francez. Completați fiecare piept de pui cu 1/4 cană de spanac și 1 lingură de brânză.
Stropiți fiecare cu 2 linguri amestec de pansament.