Pui De Bivol Acoperit Cu Spanac

Pui De Bivol Acoperit Cu Spanac
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul de bivol acoperit cu spanac ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, făină de porumb, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Cu Pui De Bivol, Buffalo Ranch Cole Slaw Topped Sandwich De Pui, și Dovlecei umpluți cu pui de bivol, acoperiți cu Cheddar topit, slănină și un pansament cu brânză albastră de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Într-un vas superficial, bateți oul și 2 linguri de sos de Aripă de bivol cu biciul. Într-un alt vas superficial, amestecați amestecul Bisquick, făina de porumb și condimentele italiene. Înmuiați puiul în amestec de ouă, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BivoliSos De Bivoli
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Făină De PorumbFăină De Porumb
Pui întregPui întreg
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 6-10 minute, intorcandu-l o data sau pana se rumeneste la exterior si nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați sosul de Aripă de bivol rămas și pansamentul francez. Completați fiecare piept de pui cu 1/4 cană de spanac și 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BivoliSos De Bivoli
îmbrăcăminte Francezăîmbrăcăminte Franceză
Piept De PuiPiept De Pui
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți fiecare cu 2 linguri amestec de pansament.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista