Pui de ardei cu Hummus

Pui de ardei cu Hummus
Reteta de pui piper cu Hummus este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 802 calorii, 38g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare, ceapă, hummus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de pui la grătar marinată Hummus cu sos de Hummus-Salsa, Hummus De Ardei Roșu, și Hummus De Ardei Roșu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Tapetați o tigaie mare de mică adâncime cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Amestecați uleiul, sarea, chimenul, piperul și oregano într-un castron mare, apoi aruncați cu pui și legume. Aranjați în tigaie fără aglomerare și fierbeți 4 până la 6 inci de la căldură, amestecând o dată, până când puiul este doar gătit și legumele sunt ușor carbonizate, aproximativ 8 minute. Împărțiți hummusul între farfurii și acoperiți cu pui și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista