Pui De Arahide Marinat A La Laura

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Puiul de arahide marinat A la Laura ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1031 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, boia de ardei, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza turmeric sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Frigarui de pui marinat Yucatan cu sos de aluniță Chile roșu de arahide, Puiul sofisticat al Laurei cu tăiței în Parm de roșii cremoase, și Turta dulce a Laurei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mixer mediu combinați arahidele zdrobite, boia, ghimbirul, turmericul, mierea, uleiul de măsline și sarea; folosiți un mixer electric pentru a amesteca împreună și a forma o pastă groasă, crocantă, tartinabilă. (Notă: Dacă vi se pare prea lipicioasă sau groasă, încercați să adăugați puțină cola; oferă rețetei o aromă plăcută, exotică!)
Așezați coapsele de pui într-un vas sau castron din sticlă neporoasă. Folosind mâinile, acoperiți bucățile de pui cu amestecul de arahide, acoperindu-le complet. Acoperiți vasul și refrigerați pentru a marina peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inci; acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți la 400 grade F (200 grade C) timp de 45 până la 60 de minute sau până când sucurile se limpezesc, rotind la fiecare 15 minute, astfel încât să gătească uniform.