Pui De Arahide Marinat A La Laura

Marinat de pui de arahide a la Laura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1031 calorii, 44G de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de coapse de pui, boia de ardei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Rețete similare includ Frigarui de pui marinat Yucatan cu sos de aluniță Chile roșu de arahide, Puiul sofisticat al Laurei cu tăiței în parmezan cremos de roșii, și Turta dulce a Laurei.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu de mixer combinați arahidele zdrobite, boia de ardei, ghimbirul, turmericul, mierea, uleiul de măsline și sarea; folosiți un mixer electric pentru a amesteca împreună și a forma o pastă groasă, crocantă, tartinabilă. (Notă: Dacă vi se pare prea lipicioasă sau groasă, încercați să adăugați puțină cola; conferă rețetei o aromă drăguță, exotică!)
Așezați coapsele de pui într-un vas sau castron din sticlă neporoasă. Folosind mâinile, acoperiți bucățile de pui cu amestecul de arahide, acoperindu-le complet. Acoperiți vasul și dați-l la frigider pentru a marina peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch; acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 45 până la 60 de minute sau până când sucurile se limpezesc, rotind la fiecare 15 minute, astfel încât să se gătească uniform.