Pui De Arahide La Grătar (Fără Ouă, Fără Gluten)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de arahide la grătar (fără ouă, fără Gluten). O porție conține 180 de calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.11 pe portie. Dacă aveți la îndemână usturoi, unt de arahide cu conținut redus de grăsimi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, și Nu Coaceți Unt De Arahide Și Tartă Cu Jeleu (Fără Gluten, Fără Cereale, Fără Zahăr Rafinat + Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru înălțime heat.In într-un castron, amestecați untul de arahide, sucul de lămâie, sosul de soia, usturoiul, pudra de curry și ardeiul cayenne.Ungeți ușor grătarul.
Puneți puiul pe grătar și periați cu sosul.Grătar 6 până la 8 minute.Întoarceți puiul și periați cu sosul rămas.Continuați să grătiți 6 până la 8 minute, până când sucurile de pui se limpezesc.