Pui Curry Picant

Pui Curry Picant
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 45 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 25 și costă 18 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, ceapa, răspândirea sandwich-ului și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați O Salată Dulce Și Proaspătă Crocantă, Dulce Și Proaspătă, Cu Dres De Iaurt Curry, Pui Picant, și Tangy Bourbon BBQ pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă răspândirea sandwich, suc de lamaie, pudra de curry și piper; se toarnă peste pui în vas superficial. Întoarceți puiul pentru a acoperi uniform ambele părți; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea SandwichRăspândirea Sandwich
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2
Gatiti si amestecati ceapa in tigaie mare antiaderenta la foc mediu 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pui; gătiți 8 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista