Pui Curry dulce și acru

Pui Curry dulce și acru
Reteta dulce' n ' acru Curry de pui ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 4 ore și 45 de minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 313 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, amidon de porumb, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui dulce și acru, Pui Dulce Și Acru, și Pui dulce și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați puiul, roșiile, ardeiul verde, ceapa, chutney și pudra de curry. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la mare timp de 30 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca vinuri Fram Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Vinuri Chenin Blanc
Fram Vinuri Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, pe o fermă care are vedere la mecca raci de Lambertsbay pe de o parte, și olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica deosebită a Chenin blanc din această zonă, combinând-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubitori aici.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista