Pui Curry

Pui Curry
Curry de pui ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.54 pe portie. O porție conține 853 calorii, 45g de proteine, și 47G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, conserve de roșii, coapse de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1), și boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă puiul și se presară cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc puiul, întorcându-se o dată, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați puiul cu clești pe o farfurie. Se amestecă usturoiul, curry și cayenne în grăsime în tigaie, apoi se adaugă lapte de cocos, roșii cu sucul lor, coacăze și restul de 1/2 linguriță de sare și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
CoacăzeCoacăze
TomateTomate
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
Pudră De CurryPudră De Curry
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
4
Adăugați okra și pui împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie și fierbeți rapid, parțial acoperit, până când puiul este gătit, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BameBame
5
Se presară cu caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista