Pui Cu Vârf De Migdale
Puiul cu migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă are 309 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. 35 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Cu Migdale, Pui Cu Spanac Și Migdale, și Dovlecel Cu Vârf De Migdale.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți puiul în 2 linguri de unt timp de 10-12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Transferați pe farfuria de servire și păstrați-vă la cald.
Adăugați migdale și untul rămas în tigaie; gatiti si amestecati doar pana cand migdalele se rumenesc usor. Se amestecă sucul de lămâie; se încălzește. Lingură peste pui.