Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu vin mixt: Pollo al Vino Cotto. O porție conține 1719 calorii, 67g de proteine, și 87G de grăsime. Pentru $ 8.52 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați migdale, vin, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Pollo al vino bianco con funghi (pui fiert în vin alb cu ciuperci), Scoici și Foie Gras sote cu fructe de pădure și Vino Cotto, și Pesche al vino rosso (piersici în vin roșu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță cu fund greu. Aduceți la fierbere la foc mare și apoi fierbeți, amestecând ocazional pentru a vă asigura că mierea nu arde, până când vinul este redus la 1/4 din cantitatea inițială, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Scoateți bețișoarele de scorțișoară înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1
Îndepărtați mănușile, curățați și uscați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Tăiați puiul în 8 bucăți, lăsând oasele intacte. Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați bucățile de pui, cu pielea în jos și rumeniți pe ambele părți la foc mare, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, condimentați cu sare. Când puiul este maro, adăugați ceapa și morcovul, caramelizați și aruncați. .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați măslinele, stafidele, caperele, nucile de pin și migdalele, degresați cu 1/2 vin cotto, reducând cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
5
Adăugați restul de 1/2 cană vin cotto și întoarceți focul la mare, astfel încât vinul să fiarbă. Într-un castron mic, combinați oțetul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Se adaugă în tigaie și se gătește la foc mare până se evaporă tot vinul și oțetul. Condimentează, după gust, cu sare și piper și servește fierbinte, garnisit cu fulgi de chili, pătrunjel, ulei de măsline extravirgin și piper negru crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Boabe De Piper Negru Crăpate
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch