Pui cu usturoi și citrice

Pui cu usturoi și citrice
Puiul cu usturoi și citrice necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 918 calorii, 82 g de proteine și 58 g de grăsimi. Această rețetă servește 6 și costă 4,06 USD per porție. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită concentrat de portocale, usturoi, sfoară de măcelar și suc de portocale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu un scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui prăjit cu usturoi cu citrice, soia la grătar, usturoi, pui cu citrice și pui marinat în usturoi, ardei iute și sucuri de citrice.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: sfoară de bucătărie sau sfoară de măcelar
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Poziționați grătarul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
4
Uscați puiul și presărați cavitatea cu sare și piper. Umpleți cavitatea cu jumătate de portocală, lămâie și usturoi. Legați pulpele de pui împreună cu sfoară de bucătărie pentru a menține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
Picior De PuiPicior De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Stropiți puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Puneți un grătar într-o tavă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe grătarul din tigaie. Prăjiți puiul timp de 1 oră, ungeți ocazional și adăugați puțin bulion de pui în tigaie, dacă este necesar, pentru a preveni picurările din tigaie să se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Bateți sucul de portocale, sucul de lămâie, uleiul, oregano și usturoiul tocat într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Ungeți o parte din amestecul de suc peste pui, după ce s-a copt 1 oră. Continuați să prăjiți puiul până când un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai interioară a coapsei înregistrează 170 de grade F, ungeți ocazional cu amestecul de suc și adăugând bulion în tigaie, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Transferați puiul pe un platou. Cort cu folie în timp ce faceți sosul (nu curățați tigaia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Puneți aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Se amestecă orice bulion rămas și se fierbe până când sosul se reduce la 1 cană, amestecând des, aproximativ 3 minute. Se strecoară într-o ceașcă de măsurare de sticlă cu 2 căni și se aruncă solidele. Se pune grasimea din partea de sus a sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Serviți puiul cu sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista