Pui cu unt cu cimbru, lămâie și usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu unt cu cimbru, lămâie și usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 611 calorii, 31g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de canolan, plus 1 linguriță de usturoi, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi la grătar, lămâie și piper pui cu unt, Pui prăjit cu lămâie, usturoi și cimbru, și Ușor Usturoi Lămâie Cimbru Pui.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună uleiul, 2 linguri de usturoi, 2 linguri de cimbru, 1 lingură de coajă de lămâie și 1 lingură de ceapă într-un vas mare de copt.
Adăugați puiul și întoarceți-l pentru a acoperi în ulei. Acoperiți și lăsați la marinat la frigider cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Scoateți puiul din marinată și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Așezați puiul pe grătar, cu pielea în jos și grătați încet până când grăsimea se redă și pielea devine maro aurie și crocantă, aproximativ 15 minute. Întoarceți puiul, închideți capacul și continuați grătarul până când tocmai ați fiert, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Scoateți din grătar, cort slab cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de tăiere.
Se amestecă împreună usturoiul rămas, cimbru și 1 lingură de coajă de lămâie și se presară peste puiul tăiat.