Pui cu unt cu cimbru, lămâie și usturoi

Pui cu unt cu cimbru, lămâie și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu unt cu cimbru, lămâie și usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 611 calorii, 31g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de canolan, plus 1 linguriță de usturoi, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi la grătar, lămâie și piper pui cu unt, Pui prăjit cu lămâie, usturoi și cimbru, și Ușor Usturoi Lămâie Cimbru Pui.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună uleiul, 2 linguri de usturoi, 2 linguri de cimbru, 1 lingură de coajă de lămâie și 1 lingură de ceapă într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați puiul și întoarceți-l pentru a acoperi în ulei. Acoperiți și lăsați la marinat la frigider cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți puiul din marinată și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Așezați puiul pe grătar, cu pielea în jos și grătați încet până când grăsimea se redă și pielea devine maro aurie și crocantă, aproximativ 15 minute. Întoarceți puiul, închideți capacul și continuați grătarul până când tocmai ați fiert, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți din grătar, cort slab cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Se amestecă împreună usturoiul rămas, cimbru și 1 lingură de coajă de lămâie și se presară peste puiul tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista